Ozdobte své nožky v létě

Léto je obdobím, kdy nejčastěji zdobíme své nohy různými doplňky, jako jsou třeba řetízky na kotník, nebo prstýnky na nohu.

Slunce, voda, rozpálená zem, plavky, ručník, sluneční brýle ... a nezbytné ozdůbky na nohu. To vše je léto, dovolená a dny volna. Doba dovolených evokuje příjemné pocity spojené s uvolněním stresu po pracovním vytížení. Moci vypnout a nic neřešit, jen si užívat hezkého počasí. Na to se vždy celý rok většina lidí těší.

Řetízky na nohu

Ozdobené kotníky jsou v létě doslova hitem. Nízké boty, krátké nohavice a sukně dávají možnost vyniknout i nohám. Je tedy čas je trošku ozdobit. Na výběr je více možností řetízků na nohu.

Barevné řetízky na kotník

Veselé barvy perliček umístěných na řetízku jsou pro léto jako stvořené. Tyto nákotníky jsou v současnosti velkým hitem a ještě lépe je, když zkombinujete víc řetízků na nohu dohromady v kombinaci s různými barvami. Třeba řetízek na nohu s černými perličkami prozáříte řetízkem se světlými perličkami. Tím získáte také bohatost a vytvoříte opravdu hezký doplněk na léto, který můžete obměňovat o další a další ozdoby na nohu.

Řetízky na nohu s barevnými korálky

Zlacené řetízky na nohu

Zlato opálené pokožce velmi sluší, proto jsou zlaté šperky velmi oblíbené také v létě pro ty, co po zbytek roku zlaté šperky příliš nenosí. Tento trend je stejný i v doplňcích na nohuZlaté řetízky na noze vypadají naprosto fantasticky a když si k nim vezmete sandálky se zlatými motivy, budete vypadat prostě dokonale.

Zlacený řetízek na nohu

Stříbrné řetízky na nohu

Stříbro je zkrátka klasika. Nic se nevyrovná šperkům ze stříbra, protože se krásně leskne. Nepotřebuje mít ani žádné kamínky, aby bylo třpytivé. Stříbro má velkou výhodu na rozdíl od bižuterie, že se neničí a nekoroduje. Pokud lehce změní barvu, je to dáno oxidací a to lze velmi jednoduše vyčistit. Jak na to se můžete dočíst i u nás na blogu: Jak vyčistit šperky
Stříbrný řetízek na nohu se srdíčky je jako stvořený pro romantiky. Díky rýhování, je tento stříbrný řetízek na kotník třpytivý i bez kamínků. Řetízek na nohu zkombinujte se stříbrným náramkem, nebo ve stejném designu také řetízkem na krk.

Stříbrný řetízek na nohu

Stříbrné prstýnky na nohu

Prstů má každý člověk 20, ale na prsty na nohou se často zapomíná. Nohy nesou naše tělo celý život a zaslouží si být trochu hýčkány. Ozdobit i těch 10 prstů na noze je především v létě žádoucí. V sandálcích, ve kterých prsty na nohou vyniknou, budou prstýnky na nohu vypadat fantasticky. Není potřeba mít ani zvlášť výrazný lak na nehty, prstýnek na nohu zvýrazní vaše prsty na nohou i bez něj. Můžete zvolit prstýnek na nohu s delfínem, který je typickým letním motivem.

Ozdobyx na nohu ze stříbra

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek