Červená je barvou úterý

Máme tu úterý, den na který připadá většina rozhodování z týdne. Už jste si někdy všimli, že nejvíce věcí řešíte v úterý? Že ne? Tak zkuste v tento den využít jeho energii, která vám může pomoci dotáhnout mnoho rozhodnutí až do konce. Úterý je totiž velmi energickým dnem. Je to vhodný den na sportovní aktivity, především ty silové a rychlostní. Běžte si dnes zaběhat a po cestě využijte posilovnu v přírodě, uvidíte, že vám to půjde snadněji než jiné dny. Po náročném dni pak využijte vonných vosků, které vám dodají zklidnění těla i mysli.

Vzhledem k tomu, že je úterý dnem, kdy se řeší nedokončené záležitosti, může docházet ke konfliktům a konfrontacím. Pokud ovšem budete věci řešit konstruktivně, dnes se můžete dobrat úspěšného rozuzlení. Podívejte se také na minerály podle jejich účinků, které vám mohou pomoci při dosahování vašich cílů.

Úterý je také den oprav, vše co máte doma rozbité, nebo s čím jste doma nespokojeni, je vhodné tento den opravit, upravit, zkrátit, vyčistit,... K vyčištění vašich šperků můžete využít některý z našich skvělých přípravků na čištění šperků, které máme vyzkoušené a otestované.

Čistící roztok na šperky s perlami a opályČistící hadřík na stříbroČistící hadříky na stříbrné i zlaté šperky

Stejně tak, jako je úterý dnem plným energie, jsou pro něj i vhodné energické barvy, jako jsou červená, oranžová, nebo bronzová. Tyto barvy zesilují tok energie a usměrňují ji tím správným směrem. Zkuste si na sebe vzít v úterý něco červeného, uvidíte jak vám všechna práce půjde hezky od ruky.

Energicky nabité červené náušnice

Ve spojení s hlavou vám energie červené barvy pomůže při řešení problémů a vymýšlení různých alternativ. Červené náušnice jsou tedy v úterý velmi vhodné. Je už pak na vás, jestli dáváte přednost náušnicím z chirurgické oceli, nebo stříbrným náušnicímNáušnice s drahými kameny mají navíc tu výhodu, že můžete využít sílu a moc daného minerálu. Poohlédněte se proto i po kamenech v červených odstínech.

Stříbrné náušnice s červeným zirkonemVisací stříbrné náušnice s českými granátyOcelové náušnice s červeným Swarovski kamínkem

Červené náramky, vhodné pro úterý

Pokud chcete být v úterý co nejvýkonnější v manuálních činnostech, podpořte zručnost náramky v červené barvě. Nejen že velmi hezky oživí váš outfit, ale také dodají energii do všeho, co budete tvořit. Využít můžete také červené náramky s léčivými kameny a červenou sílu tak ještě podpořit pozitivními vlastnostmi minerálů.

Něžný perličkový náramek s mašličkou, červenýStříbrný náramek s českými granátyNáramek brazilský rubín, s ocelovým zapínáním

Červené prstýnky pro energii

Náramky můžete podpořit navíc prstýnky, které doladí vaše ruce k dokonalosti. Prstýnky jsou navíc typem šperku, který je velmi hezky vidět, gesta rukou používáme velmi často a proto na sebe šperky velmi hezky upozorní. Sáhnout můžete jak po prstenech s přírodními kameny, tak po stříbrných prstýncích se třpytivými zirkony. Velký výběr prstenů najdete mezi stříbrnými prsteny s českými granáty.

Stříbrné prsteny s červenými korályStříbrný prsten s červeným zirkonemStříbrný prsten s granáty srdíčko

Červený náhrdelník pro dokonalý outfit

Teď už vám k dokonalosti chybí jen krásný rudý náhrdelník, který udělá tu správnou tečku za vašim bezchybným vzhledem. Slaďte všechny své šperky, aby tvořily ucelený obraz toho, co chcete vyjádřit. Výrazné a dlouhé náhrdelníky se perfektně hodí k velkým výstřihům, nebo naopak k oblečení se stojáčkem. Jemné a decentní přívěsky můžete nosit každý den, v minimalistickém duchu totiž jdou i aktuální trendy.

Výrazný červený náhrdelník howlitDlouhý stříbrný náhrdelník s českými granátyNetradiční přívěsek korálStříbrný přívěsek houslový kllíč s českými granáty

Granát, kámen pro úterý

Granát je velmi silný energický kámen, který dodává nejen energii, ale i sílu, odhodlání a sebedůvěru. Navíc jsou granáty velmi krásné ve špercích a můžete si je dopřát jak ve zlatě, tak ve stříbře. Prsteny s českými granáty jsou asi nejoblíbenějšími šperky s tímto drahokamem a to oprávněně. Prsteny různých designů zdobí ruce nejen žen, ale i mužů.

Stříbrný prsten s českými granátyStříbrný přívěsek znamení zvěrorkuhu s českými granátyNáhrdelník s rudými granátyStříbrné náušnice kočky, s českými granáty

Pro úterý je vhodná měď

Měď je načervenalý kov, tedy vhodný pro úterý i svou barvou. Bez mědi bychom se v dnešním světě asi neobešli. Tento kov má pro člověka blahodárné účinky na tělo. Je součástí kolagenu, který je důležitou částí kůže, pojivových tkání a kostí. Podílí se na stavbě kostí i centrálního nervového systému. Má také protizánětlivé účinky a zmírňuje křeče. Vhodná především pro jedince ve znamení Býka. Měď je často užívaná v léčitelství k obkladům postižených míst.

Měď

Léčivé kameny v červené barvě

Červený jaspis

Červený avanturín

Červený onyx

Granát

Karneol

Korál

Mokait

Rodonit

Rubín

Ulexit

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek