Dárky, které potěší muže

Mužům je mnohdy těžké něco vybrat. Ať už k vánocům, jmeninám, nebo narozeninám. Muži často ani neřeknou, jaký dárek by si přáli a pokud jim chcete dát překvapení, něco, díky čemu si na vás vždy vzpomenou, je to obzvlášť těžké. 

Ovšem právě takové tipy na dárky pro muže jsme si pro vás připravili. Věříme, že vám pomohou, ten správný dárek pro tatínka, manžela, bratra, tchána či dědečka, .... prostě každého důležitého muže ve vašem životě vybrat.

Šperky, jako dárek pro muže

I muži se chtějí líbit, i když to ne vždy říkají. Zdobení těla je známo už od pravěku a přetrvává dodnes, jak u žen, tak u mužů. Univerzálním dárkem jsou pánské náramky, které muži nosí asi nejčastěji. Osobním dárkem může být přívěsek se znamením zvěrokruhu, nebo přívěsek s vygravírovaným vzkazem. 

Černý kaučukový náramek pro muže z oceliPřívěsek s jantaryOcelové náušnicePánský stříbrný prsten s českými granáty

Nezbytné doplňky každého elegantního muže

Stylovým doplňkem každý elegán podtrhne svůj styl. K elegantnímu muži neodmyslitelně patří společenský oblek, který by měl být doplněný o kravatovou sponu a manžetové knoflíčky. Ty mohou být z různých materiálů, jako například z bižuterie, chirurgické oceli nebo stříbrné manžetové knoflíčkyStříbro, doplněné o pravé české granáty tvoří typicky český dárek, který můžete dát i mužům

Stříbrné manžetové knoflíčky s českými granátyStříbrná kravatová spona s českými granátyElegantní souprava kravatová spona a manžetové knoflíčkyStříbrná spona na kravatu

Praktické dárky pro muže

Praktickým dárkem, který vždy najde své využití rozhodně nic nezkazíte. Právě naopak. Ti kdo kouří, ocení stylový popelník z onyxu, řidiči zase vůni do auta na své pracovní cesty. Dárkem pro šťastný návrat z takové cesty jim může být i krátký růženec do auta, svatý Kryštof, ochránce řidičů.

Kamenný popelník ze světlého onyxuVůně do interiéru autaRůženec do auta svatý Kryštof - ochránce řidičů

Dárky pro drsné chlapy

A to nejzajímavější na závěr, dárky, které potěší drsné muže. Má-li obdarovaný rád lebky, motorky, rychlá auta a je prostě chlapem, o kterém čtete v mnohých knihách, tady si určitě příjde na své.

Ocelové náušnice lebkyPánský stříbrný prsten orelVelký přívěsek kostraPatinovaný pánský náramek kříže

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek