Nový trend, statement šperky

Už jste někdy slyšeli o špercích, s tajemným názvem "statement"? Tyto šperky vyjadřují Vaši jedinečnost, nekonvenčnost, originalitu a styl.

Originální statement šperky se vyznačují nejen tím, že jsou výrazné, ale jsou značkou Vašeho stylu. Jedinečné šperky, které vystihují Vaši podstatu, které v sobě nesou také kouzlo přírody, jsou šperky s minerály a drahými kameny.

Statement náušnice kterými okouzlíte

Velmi elegantní a stylové jsou tyto luxusní dámské náušnice. Použité materiály i precizní zpracování dává těmto dámským náušnicím punc jedinečnosti. Opravdovou perlou mezi statement šperky jsou stříbrné náušnice květy, s rudými českými granáty a bílou perlou uprostřed. Dalšími skvostnými náušnicemi jsou stříbrné náušnice s broušenými vltavíny v nádherné zelené barvě. Jedinečné visací náušnice zdobené patinou a zlacením řadíme mezi TOP šperky, které si naše zákaznice velmi oblíbily. Náušnice nemusí být zdobené jen barevnými kameny, aby vyjadřovaly právě to, co si přejete. Tyto visací stříbrné náušnice s čirými kameny prostě nemůžete přehlédnout.

Stříbrné náušnice s českými granáty a perlamiStříbrné náušnice s čirými zirkonyStříbrné náušnice s ornamenty a zlacenímJedibnečné náušnice s vltavíny, česká výroba

Statement náhrdelníky upoutáte pozornost

Čím jiným více upoutáte pozornost, než výrazným náhrdelníkem? Snad už jen velkým kloboukem. Tyto náhrdelníky zaujmou na první pohled a přiměje přemýšlet nad jejich významem. Bohatý náhrdelník osázený pravými modrými larimary okouzlí kresbou jednotlivých kamenů. Z jedinečného stříbrného náhrdelníku posetého spoustou broušených pravých českých granátů prostě nespustíte oči. Husté osázení granátů dává celému šperku nezaměnitelný třpyt, stříbrné části proti tomu kontrastují lesklou hladkou plochou. Statement šperky však nemusejí být jen velmi výrazné, Vaši osobnost mohou vyjadřovat i jemnější typy, například omamně modrý náhrdelník s kuličkami pravého tanzanitu doplněný o ocelové korálky Vás uchvátí svou dokonalou barvou tohoto exkluzivního minerálu. Maorský háček je jedním z typických statement šperků, které mají svůj význam i mezi širokou veřejností. Použitím konkrétních minerálů, ze kterých jsou maorské háčky vyrobené, kladou důraz navíc na pozitivní vlivy těchto minerálů.

Stříbrný náhrdelník s pravými larimaryStříbrný náhrdelník s pravými českými granátyLuxusní náhrdelník tanzanitMaorský háček z pravého jadeitu

Statement prsteny

Výraznými prsteny svůj celkový vzhled perfektně doladíte. Vybrat si můžete z nepřeberného množství prstenů a prstýnků, které je možné nosit samostatně, nebo kombinovat mezi sebou, či vrstvit na sebe a vytvořit tak jedinečnou kombinaci která ozdobí Vaše ruce. Od třpytivých čirých zirkonů, které sou zasazeny v nákladně zdobeném prstenu s krásnými detaily, přes hladké výrazné prsteny s jedním kamenem. Larimar je nejhezčí, když velký kousek nechá vyniknout jeho nádherné kresbě a barvě, což tento jedinečný stříbrný prsten s velkým larimarem rozhodně je. Do Vašeho prstenu vám můžeme také nechat zasadit kameny dle Vašeho přání, aby byl prsten opravdu jen ten Váš. České granáty jsou naprostou klasikou ve světě šperků nejen u nás. Stříbrný prsten s českými granáty by doma žádné ženě neměl chybět.

Stříbrný prsten posetý čirými zirkonyStříbrný prsten s velkým larimaremStříbrný prsten s českými granáty NoblesStříbrný prsten s vlatním kamenem

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek