Barvičky a kytičky patří k jaru

Jaro nedočkavě vykukuje zpoza rohu. Jde o jedno z nejoblíbenějších ročních období. "Proč jaro?" řeknete si, "každá část roku je přeci krásná."  Jaro se ale přece jen pyšní ještě něčím navíc.

Nadějí? Radostí? Po mrzuté zimě se všude vrací život. Ptáčci se znovu rozezpívají, vykouknou první květy a sluníčko konečně pořádně hřeje. Všechno je veselejší, jasnější a hezčí. Příroda se obnovuje.  

Jaro je nekrásnější období roku, kdy vše zelená a začíná kvést. Nalaďte se s námi na jarní vlnu. Dámám bude více vidět do dekoltů a to je příležitost ozdobit se krásným šperkem.
Které ženě by neslušely zářivé barvičky a motiv kytiček?

Připravili jsme si pro vás “kytičkové” šperky. Náušnice, prsteny, přívěšek.

Znáte topaz?

Topaz podporuje kreativitu a zdravou sebedůvěru. Do života přináší radost, štěstí a pozitivní energii.

Stříbrný přívěsek topaz kytička Stříbrné náušnice modrý topaz kytička Stříbrný prsten modrý topaz kytička

Vlastnosti topazu: Mírní strach, vztek a depresi, na klidných místech zamezuje nočním můrám a projevům náměsíčnosti. Přináší radost, štěstí a blahobyt. Upevňuje zdraví a pozitivní energií směrem tam, kde je to nejvíc potřeba. Tím pomáhá odbourávat slabosti a vyčerpanost organismu, je prospěšný pro posílení nervů, zlepšení trávení a stimulace metabolismu. Je to kámen skutečné lásky a úspěchu ve všem, do čeho se pustíme. Zvyšuje porozumění, laskavost, soucit a empatii. Otevírá srdce těch, kteří si je zatvrdili, protože se potřebovali ochránit před příliš velkým utrpením. Podporuje individualitu, kreativitu a zdravou sebedůvěru. Topaz symbolizuje věrnost, spravedlnost a moudrost. Je to kámen s velkým charismatem, který si zaslouží úctu a obdiv okolí. Hraje důležitou roli při nervovém a trávicím systému. Napomáhá trávení, dokáže bojovat s anorexií, navrací chuť k jídlu, upevňuje nervy a podněcuje metabolismus. Vibrační energie topasu přinášejí radost, štědrost, hojnost a pevné zdraví. Nabízí velkou oporu v citovém životě. Stabilizuje emoce a zvyšuje Vaši vnímavost vůči lásce. Má vynikající chladící účinek. Odhání noční můry. Upozorňuje na jedy a chrání před náhlou smrtí

Krásným šperkem může být ametyst se zirkony

Stříbrný prsten fialový ametyst Stříbrné náušnice fialový ametyst Stříbrný přívěsek fialový ametyst kytičky

Vlastnosti ametystu: Pomáhá otevírat duchovní a mimo smyslové vnímání, soustředění na jasnovidectví, pomáhá překonat žal při ztrátě milované osoby, podporuje intuici, vize a snění. Chrání před účinkem alkoholu, je kamenem čistoty a posiluje věrnost a emocionální lásku, stabilitu a nezávislost. Ochraňuje před negativním působením jiných lidí takovou formou, že promění psychický útok na lásku. Ametyst je symbolem vnitřní čistoty, obětavosti, nezištnosti a duchovní lásky. Nastoluje smysl pro spravedlnost a čestnost. Jeho energie nám dává odvahu zbavit se starých návyků, představ a emocí a nahradit je novými, lepšími. Je velmi nápomocný při zbavování se závislosti na alkoholu a drogách. Umožňuje podívat se na vše z nadhledu, bez velkých emocí. Pomáhá při dobrém spánku, uklidňuje hyperaktivní jedince.Také pomáhá zapamatovat si sny a správně jim porozumět. Zahání hněv, strach, negativní vlastnosti, zmírňuje duševní napětí, zklidňuje spánek. Je vhodný při neurózách a halucinacích. Ametyst je mimořádně blahodárný pro mysl, kterou dokáže podle potřeby uklidnit i povzbudit.

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek