Buďte hvězdy na Velké pardubické

Letos nás čeká 131. ročník tradiční koňské a společenské události v Pardubicích. Velká Pardubická je sportovní událostí s dlouholetou tradicí, na kterou se sjíždějí jezdci a osobnosti z celého světa. Koně se svými jezdci musí překonat 31 překážek a vrcholem je nejtěžší skok - Taxisův příkop.

Velká Pardubická není jen sportovní událostí, ale taky zejména společenskou a v neposlední řadě modní. Dámy “vynesou“ své nejlepší oblečení, kloboučky a šperky. Využijte této příležitosti a vyberte si se široké škály šperků od Aranys. Jste vášnivá koňařka a chcete,  aby to každý věděl? Nebo Vaše dítě směruje k tomuto krásnému sportu a chcete mu pořídit talisman? Nebo jen prostě milujete koně? Vyberte si z naší nabídky přívěšků s koněm :)

Brož kůňStříbrný přívěsek kůňStříbrná souprava kůňStříbrný přívěsek srdce a kůň

Proč je podkova symbolem štěstí?

Spousta lidí ví, že podkova se dává lidem pro štěstí. Proč ale právě podkova? Je známo, že kůň byl člověku velkým pomocníkem už od pradávna. Pomáhal člověku na dlouhých výpravách, při sklizni, v lesích a ve válkách. Brzy se přišlo na to, že fyzické zdraví koně dost záleželo na stavu kopyt. Pokud kůň neměl kopyta v pořádku, nebyl schopný normální práce. Velmi dlouho si lidé lámali hlavu, co koni “obout“. Dříve lidé nevěděli, že koním nezpůsobíme bolest , když jim do rohoviny zatlučeme hřebíky. První kováři a samotné podkování se začalo objevovat  ve 12. století. A teď se dostávám k odpovědi, proč je podkova symbolem štěstí. Díky podkově mohli koně dlouhou dobu pomáhat a dělat lidem radost bez bolesti a kulhání.

Stříbrný přívěsek podkova s českými granátyStříbrný prsten podkova s českými granátyStříbrné náušnice podkova s českými granáty

Pardubická jako přehlídka nejkrásnějších klobouků a šperků

Tato společenská událost si žádá ty nejvybranější šperky z Aranys. Níže jsme pro Vás připravili pár tipů, jak sladit naše šperky s honosnými klobouky :)

Šperky k bílému kloboukuNáušnice perlyNáušnive perly

Šperky ke kloboukuDlohé stříbrné náušniceDlouhé stříbrné visací náušnice

Šperky k černému kloboukuStříbrná souprava s černými kamenyStříbrné náušnice onyx

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek