Chryzokol - quantum quattro  

249 Kč s DPH


Dočasně nedostupné

249 Kč s DPH

Ohlazený valounek chryzokolu jako léčivý minerál, můžete mít neustále u sebe a čerpat jeho energii kdykoliv budete chtít. Díky jeho příjemně hladkému povrchu je hojně využíván jako hmatka.


Registrační číslo: 04918

Variantu v této kombinaci bohužel nenabízíme.

Poštovné zdarma nad 2000,-Poštovné zdarma nad 2000,-

Chryzokol - quantum quattro  

Pořiďte si do své sbírky tento kámen s úžasnými vlastnostmi. Chryzokol můžete využít jako hmatku, nebo postavit někam do prostoru. Využijete jej nejen doma, ale i v práci, kde můžete navodit příjemnou atmosféru a zharmonizovat vztahy na pracovišti.

Chryzokol

Tento kámen se velice dobře umí vypořádat s negativní energií, a proto je velmi oblíbený. Dokáže působit na mezilidské vztahy a působí blahodárně v každém domově. Zlepšuje komunikaci, ale zároveň svého majitele upozorní, pokud je potřeba spíše mlčet. Překonává různé fobie a dodává motivaci. Z lékařského hlediska potlačuje bolesti, které vznikají při artritidě. Velice blahodárně působí na metabolismus a umí výborně léčit infekce. Jeho naleziště jsou v USA, Velké Británii, Chile, Peru, Mexiku nebo Rusku. Jeho barva může být modrá, zelená nebo tyrkysová. Velmi vhodný je pro Blížence, Lvy nebo Panny.

Berte prosím na vědomí, že veškeré kameny jsou naprosto originální a jedinečné, proto se jednotlivé kusy mohou lišit od fotografie. Pro konkrétní požadavky nás neváhejte kontaktovat. Léčivé kameny nejsou náhradou lékařské ani jiné péče.

Vlastnosti produktu

Minerál Chryzokol
Znamení zvěrokruhu Blíženec, Lev, Panna
Barva Modrá, Zelená
Rozměr kamene cca 30 x 30 mm
Naleziště Namibie

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek