Stříbrný přívěsek krystalu citrín, růženín, křišťál  

549 Kč s DPH


Dočasně nedostupné

549 Kč s DPH

Dočasně nedostupné

899 Kč s DPH

Poslední 2 kusy skladem

929 Kč s DPH

Zbývá pouze 1 kus

849 Kč s DPH

Představujeme Vám nádhernou trojici stříbřených bižuterních přívěšků krystal - ametyst, citrín, růženín a křišťál. Krásný přívěsek z těchto kamenů  je dokonalým šperkem, který perfektně padne do vašeho dekoltu. Poslední kousky na skladě!

 


Registrační číslo: 14414

Variantu v této kombinaci bohužel nenabízíme.

Poštovné zdarma nad 2000,-Poštovné zdarma nad 2000,-

Stříbrný přívěsek krystalu citrín, růženín, křišťál  

Výrazný a velice atraktivní stříbřený přívěsek krystal ametyst, citrín, růženín a křišťál.  Tento přívěšek je dokonalou volbou pro ženy, jež mají v oblibě šperky netradiční a neokoukané. Přívěšek je opravdu dokonalý v každém detailu a rozhodně se stane výjimečným i oblíbeným kouskem ve šperkovnici.

  • bižuterie
  • ametyst, citrín, růženín
  • s certifikátem o pravosti kamene
  • zvolte si variantu

Ametyst

Jedná se o kámen s mimořádnými schopnostmi. Dokáže zmírnit obavy a má skvělý vliv na rozhodování. Umí odstranit zlobu, vztek i obavy. Má velmi silné účinky v případech, kdy trpíte nočními můrami a nebo vám nedají spát určité myšlenky. Je to skvělý čistič krve a výborně posiluje imunitní systém. Zmírňuje bolesti hlavy, odstraňuje otoky a zmenšuje podlitiny. Je nápomocen při poruchách sluchu a blahodárně působí na žaludeční a dýchací systém. Oslní svoji nádhernou fialovou barvou. Vhodný je zejména pro Střelce, Vodnáře a Ryby.

Více o tomto kamenu se dočtete zde: minerál Ametyst

Citrín

Je krystalem, který působí velmi blahodárně, jelikož svému majiteli dokáže předat teplo, energii a také zvyšuje jeho tvůrčí schopnosti. Dokáže zbavit negativních pocitů a v jeho blízkosti se budete cítit vždy velmi dobře. Díky němu překonáte deprese, špatné myšlenky a všechny smutky. Pomůže pohlížet na budoucnost pozitivně a dodává nové síly. Je velkým pomocníkem pro všechny, kteří se cítí být unavení a vyčerpaní a nebo přímo trpí únavovým syndromem. Podporuje krevní oběh a zbavuje tělo toxických látek. Posiluje nervy. 

Více o citrínu se můžete dozvědět zde: Citrín

Růženín

Je kamenem lásky a umění, trpělivosti, mírnosti, něžnosti a dobra. Je označován jako "kámen umělců" prohlubuje fantazii a tvůrčí myšlení. Dokáže zacelit rány srdce, které jsme dostali od našich bližních. Vzbuzuje radost ze života, proto je velmi vhodný pro malé děti. Pomáhá odpouštět, přináší mír a harmonii.Vhodný pro Býky a Váhy.

Více se o růženínu dozvíte tady: Růženín

Křišťál

Tento kámen nás pomáhá vidět takové, jací jsme. Je nejúčinnějším léčivým krystalem a zesilovačem energie. Pokud jej umístíme na noční stolek, zbaví nás nespavosti a postará se o příjemné sny. Pomáhá odstraňovat karmické zátěže. Je nejuniverzálnějším kamenem tím, že pomáhá při všech potížích a onemocněních, uvádí tělo do rovnováhy.Používá se k zastavení krvácení, léčí popáleniny a kožní nemoci.

Více o tomto kameni zde: Léčivý kámen Křišťál

 

Vlastnosti produktu

Materiál Bižuterie
Minerál Ametyst, Citrín, Křišťál, Růženín
Povrchová úprava Stříbření
Šířka cca 0,5 cm
Délka cca 2- 3 cm
Znamení zvěrokruhu Beran, Lev, Štír, Vodnář
Druh šperku Přívěsek
Barva Fialová, Růžová, Žlutá
Pro koho Dámské

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek