Barvy podzimu šperkům sluší

Venku už nám teplota ukazuje, že podzim není daleko. Nechte se zlákat krásnými tóny podzimních barev a ukažte pestrost tohoto období i na sobě v podobě šperků v podzimních barvách.

Podzim není nudný a šedivý, právě naopak. Zářivě červené, zelené a žluté listy dodávají energii do mlhavého rána s jemnými náznaky přicházející zimy. K podzimu se proto nesmírně hodí právě ty barvy, které můžeme v přírodě na podzim vidět. Teplé tóny hnědé, červené, zelené, žluté, oranžové a fialové barvy jsou ty pravé. To vše podkreslí šedá a béžová barva, kterou ve špercích také najdeme. Tak pojďme na to.

Žluté podzimní šperky

Představte si že stojíte ráno na chodníku a všude kolem jsou šedé domy a mlha. Najednou se vše kolem rozsvítí díky jasně žlutému náhrdelníku, který dodá světlo do pochmurného rána. Hned je den veselejší, co říkáte?

Přívěsek s jantaryŽlutý multifunkční náhrdelníkEnergetický náramek citrínAchátový prsten žlutý

Oranžové podzimní šperky

V jemném vánku babího léta se mihotá oranžový lístek javoru. Najednou se odpojí z větvičky a pomalu se snáší k zemi, kde počká na sněhovou přikrývku. Stejně tak půvabné jsou tyto oranžové šperky

Dlouhý náhrdelník rudrakshaStříbrné náusnice s jantaryPřívěsek maorský háček karneolPrsteny karneol

Červené podzimní šperky

Červánky a zapadající slunce jsou přímo energickou bombou, která vás doslova nakopne. Podzimní únava je ta tam a najednou cítíte tu ohromnou radost ze života. Energii můžete podpořit i červenými šperky a šperky s červenými kameny.

Červené náušnice klipsyČervený náhrdelník z jablonecké bižuterieNáramek z červeného koráluStříbrný přívěsek s rudými granáty

Hnědé podzimní šperky

Hnědá je hlína, kmeny stromů, které bez listí ještě více vyniknou. Hnědá je také káva, která vás ráno může nakopnout. Příjemné pocity domácí pohody u krbu, to vše se odráží v této barvě. Hnědé šperky obvykle tvoří kameny a šperky zdobené dřevem. Většinou jsou to tedy autorské šperky, které jsou jedinečné a neotřelé svým designem.

Autorský náhredelník ze dřeva - vinná révaNáušnice ze dřeva z vinnné révyNáramek z dřevěných kuličekNáhrdelník ze dřeva

Fialové podzimní šperky

Sasanky a astry jsou královnami podzimních květů. Stejně jako ony zdobí přírodu svými fialovými skvosty, můžete i vy dozdobit svůj look k dokonalosti. Fialové šperky obvyskle zdobí fialové zirkony, nebo ametysty, které mají i spoustu pozitivních účinků.

Stříbrné fialové náušnice lapač snůStříbrný fialový přívěsekStříbrný prsten s fialovým ametystemStříbrný náramek fialový, ametyst

Zelené podzimní šperky

Zelená barva uklidňuje a ulevuje očím, které, v dnešní době, namáhají zejména obrazovky mobilních telefonů a počítačů. Zelená barva je barvou rostlin a možná proto tolik sluší, i lidem.

Zelený růženec jadeitŠperky zdobené vltavínyPružný kuličkový náramek zelený prehnitStříbrná souprava s olivíny

Šedé podzimní šperky

Šedá barva má mnoho tónů, může být modro-šedá, tmavá až černá, nebo naopak světlounká, která outfit rozjasní a prozáří. Rozhodně se nejedná o nudnou nebo fádní barvu. Podívejte se, jak krásné mohou šedé šperky být.

Dlouhý náhrdelník baletka, šedáPřívěsek šedý achátStříbrno-šedé dlouhé náušniceŠedý náramek s kovovým korálkem

Šperky s podzimními motivy

Podzimní motivy obsahují zejména stromy a listy, nebo zvířata, která na podzim můžeme spatřit. Podzimní šperky jsou tedy stejně tak zdobené těmito symboly. Přívěsky s motivy rostlin jsou velmi zajímavým doplňkem, který můžete obměňovat dle libosti.

Stříbrný přívěsek sova s českými granátyZlatý přívěsek strom s českými granátyStříbrný přívěsek lístek s jantaremStříbrné náušnice lístky s jantary

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek