Granát, kámen měsíce ledna

Ke každému měsíci v roce připadají léčivé a drahé kameny. Každý měsíc v roce tak můžete podpořit kameny, které danému období vládnou. Druhou možností je pořídit si kámen či kameny, které vládnou Vašemu měsíci narození.

Měsíci lednu připadá granát. Tento jedinečný drahý kámen má mnoho odrůd, proto se můžeme setkat s granáty v barvě od světle červené, až po téměř černou barvu. Někdy mohou mít nádech do hněda, jindy do fialova. Je to dno právě odrůdou granátu, který máte.

Granát má mnoho pozitivních účinků, které můžeme využít ve svůj prospěch. O tomto drahém kameni jsme napsali už několik článků, přečíst si můžete ten základní, Granát - kámen lásky

Přívěsek strom života s červenými granátyNáramek grnátGrant přírodníPřívěsek ganát

U nás se můžete nejčastěji setkat s Českými granáty, které jsou chráněny značkou. Jsou to granty nalezené u nás, v České republice a proto jsou pro nás velmi ceněné. Pokud chcete někomu darovat typicky český šperk, bude to určitě šperk s českými granáty.

Pečlivě vytvořené soupravy šperků s českými granáty oslní každého, kdo se s nimi setká.

Stříbrná souprava šperků s českými granátyStříbrná souprava šperků s českými granáty, srdíčkaStříbrná souprava šperků s českými granáty

České granáty nejvíce vyniknou, pokud je jich více u sebe. Brus tak lépe vynikne a celý šperk se krásně třpytí a září svou typicky červenou barvou.

Stříbrný přívěsek s českými granátyStříbrné náušnice s českými granátyStříbrný přívěsek srdce s českými granátyStříbrné visací náunšice kočky s českými granáty

Tradiční je kombinace zlatých šperků s českými granáty, kterou si mnozí vybaví, pokud vůbec o granátových špercích uslyší.

Zlaté náušnice s českými granátyZlatý přívěsek s českými granátyZlatý nármek s českými ganátyZlatý prsten s českými granáty

Všechny kameny červené barvy jsou spojovány s láskou, vášní a životní energií. Granáty bývají darovány k 2. výročí svatby. Také jsou velmi krásným, typicky českým dárkem. Například korunovační klenoty s českými granáty jsou jedinečným dárkem z naší vlasti.

Korunovační klenoty s českými granátyDlouhý stříbrný náhrdelník růženec s českými granáty

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek