Křišťál

Křišťál

Země původu a výskyt: Brazílie, Čína, USA, Slovenská Republika - Kremnica, Česká Republika - Příbram

Barva: bezbarvá, čirá odrůda křemene

Vlastnosti: Křišťál patří k nejrozšířenějším minerálům. Je symbolem světla a nabíjí naše tělo neustále novou energií, vitalitou a silou. Pomáhá nám vidět nás takové, jací opravdu jsme. Je považován za nejuniverzálnější kámen a svým vzhledem potvrzuje výrok " v jednoduchosti je krása ". Jeho univerzálnost spočívá i v tom, že pomáhá při všech potížích a onemocněních, uvádí tělo do rovnováhy. Mírní bolest, podporuje činnost imunitního systému, pomáhá při cestovní nevolnosti. Křišťál vyrovnává, čistí a chrání auru, odstraňuje zábrany a v dlaňových čakrách odstraňuje blokády brzdící volný tok energie a nabíjí novou energií. Vnáší do duše jasno a čistotu. Zbaví nás nespavosti a postará se o příjemné sny, pokud ho umístíme na noční stolek, do snů vnese jasno a pozitivní energii, pokud se v noci nachází v naší blízkosti. Zneškodňuje také záporné zemské záření a geopatogenní zóny. Léčí a zmírní bolesti, popáleniny a kožní onemocnění. Používá se i k zastavení krvácení. Díky své jedinečné spirálové krystalické formě je nejúčinnější léčivý krystal a nejsilnější zesilovač energie na této planetě. Na duchovní úrovni zvyšuje krystal křemene energii na nejvyšší možnou míru duševní schopnosti. Je to kámen kamenů, světlo samo, zhmotněná duha. Má schopnost měnit negativní energii na pozitivní. Pomáhá odstraňovat karmické zátěže a harmonizuje mezilidské vztahy. Pozitivně působí na funkci štítné žlázy, srdce, krevního oběhu, plic a zažívacího ústrojí. Pomáhá při nevolnosti a závrati, bolestech hlavy a migréně. V domácnosti se používá na harmonizaci prostoru a protirušících geopatogenních zón k duchovnímu účelu. Pokud se použije při meditaci, dokáže odfiltrovat všechny rušivé vlivy. Na mentální úrovni napomáhá soustředění, pomáhá léčit všechny negativní sklony, závislosti, psychologické poruchy, slabosti, žárlivost, silné bolesti, záněty, napětí, má detoxikační účinky, podporuje imunitu a vliv na duchovní vývoj člověka.

Znamení zvěrokruhu: Lev, Kozoroh, Rak a Ryb

Planeta: Slunce

Živel: Oheň

Léčebné účinky: Léčí a zmírňuje bolesti, popáleniny a kožní onemocnění - pro tento účel myjte rány léčivým elixírem z Křišťálu. V centru hrdla pozitivně působí na funkci štítné žlázy, v srdečním centru na srdce, na krevní oběh, plíce, v pupeční oblasti na zažívací ústrojí. Čistí a léčí cévní systém, ledviny, podporuje látkovou přeměnu a trávení, pomáhá zbavovat tělo jedů, nečistot a škodlivin. Působí nejen preventivně, ale i léčebně při nádorových onemocněních. Pomoci Křišťálu máme možnost ještě v počátečním stádiu spolehlivě určit blokády a oblasti, které nejsou zdravé. Pití léčivého lektvaru z křišťálu, po doušcích nalačno výborně pomůže při průjmech a žaludečních nevolnostech, působí jako přírodní antidepresivum. Jeho léčivá energie jemně odhaluje okolnosti vyvolávající deprese. Dokáže také čistit vodu. Mimořádně účinný je pro léčitele rostlin a zvířat. Je vynikající kámen na léčení následků šoku a traumat, zejména na duševní úrovni. Blahodárně působí v situacích, kdy duše cítí, že se dopustila chyby. Podporuje činnost imunitního systému a uvádí tělo do rovnováhy. Výborně působí při hojení popálenin, posiluje cévy a paměť, pomáhá překonávat nedostatečnou činnost štítné žlázy. Aktivuje vůli uzdravit se a odstraňuje nerovnováhu, pomáhá v kontaktu s lidmi a potlačuje strach. Uklidňuje mysl, blahodárně působí na orgány v horní polovině těla. Uvolňuje proudění krve a posiluje imunitní systém. Umožňuje duchovní komunikaci mezi dvěma světy a to i na velkou vzdálenost. Současně dodává větší sílu léčení na všech úrovních. PŘÍRODNÍ KŘIŠŤÁL na rozdíl od vyrobeného (např. křišťálové sklo, které je zcela čiré) může mít inkluze, vnitřní zlomy, skvrny nebo nerovnoměrné barvy a textury. Nejsou to chyby ani vady. Tato skutečnost Vás právě může přesvědčit o tom, že jde o skutečný křišťál. Jisté druhy křišťálů mohou být zpočátku čiré, ale nezůstávají v takovém stavu věčně, protože křišťál a celkově kameny neustále pracují, přijímají a vysílají energii a je to na nich i viditelné. Nemusíte mít strach z „předávkování ". Lidský organismus si odebere z kamene právě tolik, kolik potřebuje. Vhodné je nosit tento nerost například jako přívěsek na řetízku nebo řemínku, případně i jako náušnice. V případě přívěsku se doporučuje nosit ho přímo na těle. Velmi důležité při této aplikaci nerostů je, že každý jednotlivý kámen má užívat jen jedna osoba. Jednou denně se hrát, to znamená zahřát ho v prstech třením a držet v prstech nebo v dlani. Při potížích a bolestech třeba toto provádět co nejčastěji!

Čištění: kamínek podržíme pod proudem vlažné vody alespoň 2 min.
Mořskou solí : kamínek položíme do misky s roztokem mořské soli nebo ho zasypeme suchou mořskou solí ( používáme to při přívěscích nebo špercích, které obsahují části, které by se neměly máčet ve vodě ), necháme přes noc. Sůl již dále nepoužíváme.

Nabíjení: na přímém slunci libovolně dlouho

Přírodní křišťál

Náramek křišťál

Křišťálový přívěsek

Křišťálový přívěsek

Celou nabídku křišťálů naleznete na našem e-shopu: Křišťály

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek