Nejlepší šperky pro raky

Právě se nacházíme v období znamení raka. Raci mají v tomto období narozeniny a není radno to opomenout. Jsou totiž trošku sebestřední a mohli by si to špatně vyložit. Rak je velmi pro rodinný typ, takže pokud máte v rodině někoho v tomto znamení, určitě víte, jak se krásně dokáže o všechny postarat.

Oplaťte mu to milým dárkem, který ho velmi potěší. Rak je totiž jedno ze znamení, která si budou tyto zdánlivé maličkosti pamatovat. Snáze zapomenou na pro jiného důležitou věc, než na to, že tento krásný křišťálový náramek má od vás.

Křišťál pro raky

Křišťál raci velmi ocení, je totiž jedním z minerálů, které jsou variabilní, čistící a energizující. Šperky s křišťálem budou rakům slušet nejen na pohled, ale pohladí je na duši. Kříšťál totiž pomáhá vidět věci takové jaké jsou a nejen je. Také lidi a sebe sama. Někdy je těžké vidět sebe v tom pravém světle. Ne nadarmo se říká "Pod lampou je největší tma". Pořiďte tedy křišťálovou lampu, aby se rakům jejich oči otevřely.

K romanticky založeným rakům je jako stvořená ručně vyráběná čelenka s křišťály, která jim bude perfektně slušet. Navíc je doplněna i o opalit a pravé říční perly, které račice velmi ocení.

/doplnky-do-vlasu/157996-celenka-s-opalitem-.html

Karneol pro raky

Energii do života a do všeho co děláte dodává karneol. Raci bývají často unavení a často pomalejší, než třeba živí blíženci. Karneol jim může v tomto směru jen prospět. Dodat do jejich precizní práce trochu šťávy. Karneol také pomáhá vidět vědci pozitivně. Někdy to není lehké a pod tíhou okolností má člověk tendenci vidět vše černě. S tímto karneol může také velmi pomoci. Šperky s karneolem jsou nejen velmi krásné, ale oplývají energií, kterou určitě stojí za to vyzkoušet. Souprava náhrdelníku a náušnic s křišťálem a karneolem je dokonalým spojením obou kamenů, které navzájem své účinky podporují. Je to energetická bomba, kterou raci potřebují. K tomu, když si nasadí buddhův energetický náramek s karneolem, budou raci doslova sršet energií a dobrou náladou.

Souprava náhrdelník a náušnice křišťál s karneolem

Turmalín proti stresu

Šperky s turmalínem jsou naprosto dokonalé. Většinou se objevují ve spojení turmalínu se stříbře. Tato kombinace barev a textur je neskutečně elegantní a nadčasová. Turmalín je černý minerál, který je díky své barvě velmi oblíbený. Jde totiž díky tomu sladit naprosto s čímkoliv. Můžeme jej ovšem v přírodě najít i v jiných barvách, jako například lahvově zelené barvě, kterému se říká turmalín meloun. Dalším krásným přírodním turmalínem je rubelit, tedy turmalín v růžovo-červených odstínech. Náramek z barevného turmalínu sluší každé ženě i muži. Turmalín chrání od všeho negativního a je také "studnou mládí".

Naprosto luxusním šperkem, je pak stříbrný prsten s černým turmalínem, který se velmi těžko opracovává, ovšem výsledek opravdu stojí za to. Nádherný prsten s ladnými vary a silnou mocí turmalínu by rakům ve šperkovnici rozhodně neměl chybět. Tento prsten vyrábíme na zakázku a pokud byste o něj měli zájem, neváhejte nás kontaktovat na emailu: info@aranys.cz nebo telefonním čísle: 736 119 910.

Stříbrný prsten s turmalínem

Podívejte se na celou nabídku šperků pro raky, ze které můžete rakům vybrat vhodný dárek. Především ženy ve znamení raka si u nás určitě vyberou. Pro muže ve znamení raka ovšem máme také vhodné šperky, které je rozhodně potěší.

Chcete-li se dozvědět o znamení raka něco víc, podívejte se do blogu na náš příspěvek Znamení raka. Další znamení zvěrokruhu přehledně naleznete v příspěvku Kameny podle znamení.

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek