Amazonit

Země původu a výskyt: USA, Rusko, Kanada, Brazílie, Indie, Mosambik

Barva: modrý, zelený

Vlastnosti: Podporuje vitalitu a vyrovnává rovnováhu ve vašem každodenním životě. S jeho pomocí se osvobozujete od všeho, co narušuje vaši vyváženost a pomůže vám nasměřovat síly tam, kde je jich třeba. Amazonit chrání vaši auru a bdí nad vašimi životními energiemi. Jeho vibrace jsou jemné a harmonizující, uklidňující a zbavující napětí. Zlepšuje intuici, psychické schopnosti, kreativitu a intelekt. Posílením pocitu vlastní sebehodnoty zmírňuje tendenci "sebepoškozujícího" chování a zlepšuje naši komunikaci. Je výborný pro umělce - spisovatele, zpěváky, lidi používajících hlas na ovlivňování jiných. Pomáhá dávat obrazy do slov a přesvědčivě jich odkomunikovat jiným lidem. Přitahuje štěstí ve finančních aktivitách a při riskantních akcích. Při hazardních hrách prý dokáže přerušit smolné období. Vyrovnává extrémní výkyvy nálad. Amazonitu se říká kámen "naděje" a prosperity. Je to jemný a přátelský kámen, který dodává člověku naději a důvěru v budoucnost. Zlepšuje intuici, psychické schopnosti, kreativitu a intelekt, je to mimořádně uklidňující kámen. Uklidňuje nejen mozek, ale celý nervový systém, propojuje fyzické tělo s éterickým. Příznivě napomáhá k milostné komunikaci. Pomáhá hojit citové traumata, zmenšuje obavy, strach, úzkost. Amazonit vyvažuje ženské a mužské energie, podporuje laskavost a praktičnost. Je to vynikající kámen pro muže. Amazonit pomáhá vyvážit emoce a dává fyzickou odolnost. Je vhodný pro ty, kteří drží dietu, pomáhá regulovat metabolismus a nastartovat proces spalování tuků. Je to dobrý kámen pro každou ženu, protože pomáhá zmírnit menstruační bolesti. Také pomáhá zajistit "hladké těhotenství", od otěhotnění až po celých 9 měsíců, včetně porodu. Vnáší diplomacii do kolektivu, utužuje týmovou spolupráci, zejména tam kde je potřeba častá komunikace. Učí nás být trpělivějšími. Dodává pocit sebevědomí. Přitahuje bohatství a nové obchody, štěstí a radost ze života.

Znamení zvěrokruhu:  Rak, Vodnář, Panna

Planeta: Uran

Živel: Země

Léčebné účinky: Tlumí silné bolesti hlavy a migrény, při křečovitých bolestech srdce. Pomáhá regenerovat celý organismus. Působí na hrdlo, štítnou žlázu, nervy a mozek. Léčí srdce, plíce a nadledvinky. Používá se i při poruchách metabolismu (játra), nedostatku vápníku v organismu, osteoporóze, kazivosti chrupu a křečích. Uvolňuje i ztuhlé svalstvo zad a krku. V období stresu pomáhá uklidnit se a relaxovat. Napomáhá udržovat v rovnováze metabolismus.

Čakra: srdeční, čakra hrdla. Synchronizuje srdeční a hrdelní čakru, srdeční a pupeční čakru; hrdelní čakru rozvíjí. Příznivým působením na vrchní čakrový systém harmonizuje mozkovou činnost a také správné propojení při kombinování činnosti levé a pravé hemisféry mozku. Udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii i jednotlivé roviny osobnosti.

Čištění: jednou týdně umýt teplou vodou

Nabíjení: nabíjí se na slunci asi 1 hodinu

Budhův energetický náramek amazonitAmazonit

Výrobky z amazonitu najdete tady: amazonit 

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek