Magnezit

Země původu a výskyt: Austrálie, Brazílie, USA, Polsko  

Barva: bílá, žlutá, šedá

Vlastnosti: Magnezit je kámen vhodný pro meditování, přináší potřebný klid a soustředění, oproštění od nepodstatných myšlenek. Pomáhá rozvoji mozku a konstruktivnímu myšlení, je vhodný pro studium a sebezdokonalování. Svého majitele zbavuje stresu, podporuje asertivitu. Je vhodný na různá jednání, pomáhá nenásilně prosadit vlastní myšlenky, přináší na jazyk ty správné argumenty. Pomáhá dětem zbavit se strachu ze tmy a přinášet hluboký a klidný spánek. Psychicky posiluje naši vůli a pomáhá nám zbavit se závislosti na všem, co ohrožuje naše zdraví a zatěžuje organismus. Zmenšuje obavy z budoucnosti. Povzbuzuje vášeň, hluboké city a zamilovanost. Je vhodný pro relaxaci, doplnění pozitivní energie, zlepšení nálady a pro získání radosti i z drobností. Pomáhá si osvojit optimistický pohled na život. Zvyšuje odolnost vůči stresu a proti problémům jiných, mírné podrážděnosti, netoleranci, nervozity a negativních pocitů. Magnezit dodává odvahu pro učinění změn v životě. Pomáhá rozvinout nekonečnou představivost. Vynáší na povrch iluze a sebeklamy, uvádí mozkové hemisféry do souladu, přináší odolnost vůči emocionálnímu stresu, je podporou pro nervózní a ustrašené jedince. Podporuje pozitivní přístup k sobě samému, trpělivost, oddanost a schopnost naslouchat. Také v nás stimuluje nesobeckou, procítěnou lásku. Posilňuje vůli, pomáhá při odstraňování zlozvyků jako kouření, nadměrné pití, přejídání, ale i okusování nehtů apod. Celkově duševně očišťuje.

Znamení zvěrokruhu: Váhy, Vodnář, Beran

Planeta: Měsíc

Živel: Voda

Léčebné účinky: Má detoxikační účinky, neutralizuje tělesný pach. Pomáhá uvolňovat svaly, funguje proti křečím, blahodárně působí při menstruaci, rovněž na žaludek, střeva, křečové žíly, bolesti močového měchýře, ledvinové kameny. Preventivně působí proti epilepsii. Přináší úlevu při bolestech hlavy, zejména migrénách. Zpomaluje srážlivost krve, urychluje metabolismus tuků. Zabraňuje vzniku arteriosklerózy a anginy pectoris. Pomáhá preventivně proti srdečním poruchám. Udržuje v rovnováze tělesnou teplotu, snižuje horečku, zimnici. Pomáhá proti bolestem močového měchýře a ledvinovým kamenům, příznivě působí na střevní mikroflóru. Podporuje buněčnou očistu. Urychluje hojení kostí, zmírňuje bolesti zubů a zubní kazy, problémy s játry, odstraňuje křeče v lýtkách. Posiluje krevní oběh, snižuje hladinu cholesterolu v krvi a reguluje trávení.

Čakra: srdeční, třetí oko, korunní

Duchovno: V duševním životě vynáší Magnezit na povrch všechny sebeklamy. Pomáhá rozpoznat podvědomé myšlenky nebo pocity a jejich kořeny. Při jejich hledání vás v případě potřeby zavede do minulých životů. Magnezit podobný lidskému mozku má silný vliv na mysl, uvádí mozkové hemisféry do souladu, pomáhá vyvolávat podnětné myšlenky a usnadňuje jejich aplikaci v praxi. Má uklidňující účinek na lidské city a přináší odolnost vůči emocionálnímu stresu. Působí antidepresivně. Přináší nám do života pocit vyrovnanosti, štěstí a vyšší duchovno. Otevírá srdeční čakru a podněcuje k upřímné lásce -včetně lásky k sobě samému, která je nezbytnou, než začnete přijímat lásku druhých.

Čištění: pod tekoucí vodou

Nabíjení: na měsíčním světle

Slon magnezit

Náušnice magnezit

Všechny výrobky z magnezitu naleznete zde: Magnezit

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek