Šungitová voda

Jistě jste už někdy slyšeli, že voda, která nám teče z kohoutku, není úplně to pravé ořechové a bylo by lepší, ji nějakým způsobem přečistit.

Nejen, že je voda chemicky upravovaná, ale také opakovaně pumpovaná prostřednictvím silných elektrických pump, které vytvářejí intenzivní elektromagnetická pole. Kvůli tomu se ničí živá struktura vody a takováto voda se mění na mrvou vodu s narušenou strukturou. Pití této vody má pak negativní vliv na naše buňky a tím může docházet k rychlejšímu stárnutí. Ve vodě zůstávají stopové množství chemických látek potřebných k jejímu vyčištění a takovouto vodu asi nikdo z nás pít nechce.

V dnešní době je možné využít mnoho různých filtrů, k odstranění zbytků chemikálií z vody, ovšem narušenou strukturu tyto filtry obnovit neumí.

Šungit je kámen života. Jeho léčivé účinky byly již mnohokrát dokázány, nejen odpozorovány. O šungitu vyšla i spousta publikací, na základě které si každý může udělat obrázek o tom, jak mu může tento detoxikačně působící kámen pomoci. Nejlepší je ovšem vyzkoušet si léčivou sílu šungitu na vlastním těle, jelikož to jediné nás může přesvědčit.

Šungit, díky aktivačním a revitalizačním schopnostem, dokáže navrátit vodě její schopnost hydratovat tkáně a pronikat hluboko do buněčné struktury.

Pití šungitové vody

Šungitovou vodu je možné pít pravidelně, jako energizující nápoj. Zdravý člověk by měl vypít alespoň jednu sklenici šungitové vody denně. Pokud pijete šungitovou vodu při rekonvalescenci ,můžete vypít 2-3 sklenice takto připravené vody. Šungitová voda nemá žádné vedlejší účinky a lze ji proto pít dlouhodobě, stimuluje vylučování toxinů z těl a tím urychluje léčebné procesy v těle.  Jelikož se jedná o energizující nápoj, nedoporučuje se pít ve vysokých dávkách.

Šungitovou vodu připravíte tak, že kamínky propláchněte vodou, při tom je můžete jemně očistit kartáčkem a promnout v rukou, aby se zbavily jemného prachu, který je přirozenou součástí kamenů. Vložte kameny do nádoby a zalijte vodou z kohoutku, či jinou pitnou vodou, v poměru 100-150g kamínků na 1 l vody. Po 1-3 dnech již můžete využívat blahodárné působení zaktivované šungitové vody pro své tělo. Šungit je možné opakovaně použít, vodou se neopotřebovává, jen je nutné, jej po čase vyčistit, aby se voda udržela fyzicky čistá. Kameny znovu propláchněte, očistěte kartáčkem a nechejte je na slunci oschnout a znovu aktivovat.
Šungit je možné použit i na vodu přečištěnou filtrem, či na osmotickou vodu, která je sice velmi čistá, ovšem postrádá vitální a dynamické vlastnosti, které jí dodá právě šungit.

Šungitové koupele

Koupele mohou být velmi užitečné pro dobití energie, celkovou fyzickou i duševní pohodu, odstranění únavy zlepšení krevního oběhu.

Šungitovou koupel připravíte takto: Kamínky šungitu předem můžete očistit, pokud Vám ve vodě vadí přítomnost šungitového prachu a poté je vložte na dno vany s teplou vodou (o teplotě, která je Vám příjemná). Kamínky ponechejte ve vodě 10 minut. Pro dosažení maximálního účinku je vhodné, setrvat v takto připravené koupeli alespoň 20 minut.

Šungitové kameny k pročištění vody:
Šungitová drť k pročištění vody

Pokud se chcete o šungitu dozvědět více, můžete si u nás zakoupit i knihu o šungitu:
Kniha o šungitu

Celou kategorii výrobků z šungitů naleznete zde: Šungit a výrobky z něj

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek