Kyvadlo čakra  

401 Kč s DPH


Poslední 3 kusy skladem

401 Kč s DPH

Nádherné kyvadlo, které má v sobě barvy čaker.


Registrační číslo: 02541

Variantu v této kombinaci bohužel nenabízíme.

Poštovné zdarma nad 2000,-Poštovné zdarma nad 2000,-

Kyvadlo čakra  

Kyvadlo z polodrahokamů v barvách čaker s křišťálovou kuličkou. Kyvadlo visí na bižuterním postříbřeném řetízku, ukončeném čirou kuličkou.

Čakry

Čakry jsou energetická centra v našem těle. Každou z čaker charakterizuje barva i místo na těle a tomu odpovídající vlastnosti.

Nejzákladnější rozdělení čaker:

1. čakra - Kořenová 

Červená - nachází se v nejnižší části páteře. Je to základní čakra, která dává člověku vůli přežit, je centrem životní energie. Je spojená se zemí a díky ní, můžeme odstranit ze života vše, co nás trápí. Je-li tato čakra vyvážená, je člověk schopen odstranit ze života nepříjemné situace a chaos.

2. čakra - Sakrální

Oranžová - nachází se těsně pod pupkem. Je to čakra kreativity a plodnosti, dává nám smyslové potěšení, odvahu a radost ze života. Je-li tato čakra v rovnováze, člověk si dokáže vážit sám sebe, nemá sklon k pocitům viny, ani rozmrzelosti.

3. čakra - Solar-plexu

Žlutá - nachází se nad pupkem. Je to čakra emočního spojení a přizpůsobení, která dodává člověku odpovědnost za vlastní rozhodnutí a intuici k přežití. Je-li tato čakra v rovnováze, má člověk kontrolu sám nad sebou, je hrdý a láskyplný sám k sobě (aby tuto lásku mohl rozvinout do další čakry - srdeční a dále ji rozdávat).

4. čakra - Srdce

Zelená - nachází se v oblasti srdce. Je čakrou lásky, přináší nám bezpodmínečnou lásku, nesobectví a odpuštění. Je-li tato čakra v rovnováze, je člověk schopen správně používat srdce při rozhodování. Člověk není mstivý, jelikož umí odpouštět.

5. čakra - Krční

Tyrkysově modrá - nachází se na krku. Je to čakra komunikace, díky které jsme schopni říct to, co chceme, požádat o pomoc, ale i říci pravdu. Je-li v rovnováze, je člověk smířlivý a dokáže se správně vyjadřovat, nejen slovy, ale i způsobem, jakým danou věc řekne.

6. čakra - Třetího oka

Tmavě modrá - nachází se na čele. Je čakrou intuice a duševního spojení, díky níž nezavíráme oči před pravdou. Je-li v rovnováze, pomáhá vidět krásu kolem sebe, představit si plány do budoucna, být otevřený k myšlenkám druhých lidí.

7. čakra - Korunní

Fialová - nachází se na temeni hlavy. Je to čakra duchovního spojení, díky ní má člověk víru nejen v duchovno nebo esoteriku, ale také víru v život sám. Je-li v rovnováze, člověk je nesobecký, odvážný a etický, pokorný a radostný.

Vlastnosti produktu

Materiál Bižuterie
Minerál Ametyst, Avanturín, Citrín, Jaspis, Karneol, Křišťál, Sodalit
Motiv Kyvadlo
Druh šperku Přívěsek
Barva Červená, Čirá, Fialová, Modrá, Oranžová, Žlutá

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek