Larimar  

949 Kč s DPH


Zbývá pouze 1 kus

949 Kč s DPH

Valounek larimaru, který je ohlazený a vyleštěný, aby Vám přesně padl do ruky. Larimar má nádhernou modrou barvu a kresbu, proto je současně vhodný i pro dekorační účely.




Registrační číslo: 14965

Variantu v této kombinaci bohužel nenabízíme.

Poštovné zdarma nad 2000,-Poštovné zdarma nad 2000,-

Larimar  

Jednotlivé kameny larimaru v různých velikostech, abyste si mohli vybrat přesně takový, který Vám bude vyhovovat. Larimar můžete použít pro jeho léčivé účinky i sběratelské účely.

Larimar

Tento kámen byl objevený teprve nedávno. Díky němu jsme schopni vyřešit zdánlivě neřešitelné problémy a získat životní nadhled. Přináší klid a vyrovnanost. Je velmi vhodným kamenem pro hluboké meditace. Skvělým pomocníkem je hlavně v období stresu, jelikož nám pomůže zachovat klid.Zároveň nás naučí nespoléhat se na pomoc druhých. Povzbuzuje mozkovou činnost, léčí horní cesty dýchací a také je nápomocen při problémech s krkem a chrupavkami. Jeho nádherně modrá barva uchvátí naprosto každého. Vhodný nejen pro znamení Lva. Více o larimaru se dozvíte zde: larimar

Berte prosím na vědomí, že každý minerál je naprosto jedinečný, a proto se jednotlivé kameny od sebe mohou lišit velikostí, tvarem, zabarvením i kresbou, což jsou přirozené znaky, které představují jejich originalitu. Z tohotzo důvodu se jedná o ilustrační fotografii. Léčivé kameny nejsou náhradou lékařské ani jiné odborné péče.

Velikosti:
S  -  cca 10 mm 
M  -  cca 15 mm

Vlastnosti produktu

Minerál Larimar
Velikost M - cca 10 g
Barva Modrá
Naleziště Dominikánská republika

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek