Svícen sodalit  

799 Kč s DPH


Poslední 2 kusy skladem

799 Kč s DPH

Léčivý kámen sodalit, v jeho krásně modré barvě Vá okouzlí. Velmi hezký svícen ze sodalitu.


Registrační číslo: 15342

Variantu v této kombinaci bohužel nenabízíme.

Poštovné zdarma nad 2000,-Poštovné zdarma nad 2000,-

Svícen sodalit  

Svícen z modrého sodalitu můžete využít pro jeho léčivé účinky, nebo jím zkrášlit prostor, který obýváte. Rozšiřte si sbírku léčivých kamenů o modrý minerál sodalit.

Sodalit

Sodalit spojuje logiku s intuicí a otevírá dokořán bránu vnímavosti ducha, neboť přináší informace z vyšší mysli až dolů na tělesnou úroveň. Podněcuje činnost šišinky a třetího oka. Prohlubuje meditaci. Když se ponoříte do meditace navozené sodalitem, dokáže vaše mysl porozumět aktuálním okolnostem vašeho života. Jedná se o mimořádně užitečný kámen pro týmovou práci, neboť přináší harmonii, solidaritu a vědomí společného cíle. Podněcuje důvěru a soudržnost členů skupiny a upevňuje pouto mezi nimi. Sodalit odhaluje kořeny jejich obav, fobií, pocitů viny a svazujícího jednání, což jim brání stát se tím, kým doopravdy jsou. Zvyšuje sebevědomí, pomáhá přijímat sama sebe a zvyšuje důvěru ve vlastní schopnosti. Sodalit je jedním z kamenů, které vynášejí na světlo stinné vlastnosti a umožňují, aby je člověk bez posuzování přijal. Sodalit udržuje v rovnováze metabolizmus, překonává nedostatek vápníku a čistí lymfatický systém i jednotlivé orgány. Podněcuje fungování imunitního systému. Napravuje poškození způsobená ozářením a nespavostí. Léčí krk, hlasivky a hrtan. Také dokáže srážet horečku, snižuje krevní tlak a podněcuje vstřebávání tekutin v těle.  Více se o sodalitu dozvíte v našem blogu.

Berte prosím na vědomí, že každý minerál je naprosto jedinečný, a proto se jednotlivé kameny od sebe mohou lišit velikostí, tvarem, zabarvením i kresbou, což jsou přirozené znaky, které představují jejich originalitu. Proto je fotografie sodalitu pouze ilustrační. Léčivé kameny nejsou náhradou lékařské ani jiné odborné péče.

Vlastnosti produktu

Materiál Sodalit
Druh šperku Svícen
Barva Modrá

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek