Kabbalah náramky

Potkáváte lidi, kteří nosí na svém levém zápěstí červené náramky a neznáte důvod? Je to něco mystického, co má další smysl, než jen náramek na ruce a my Vám jej poodhalíme.

Proč právě levá ruka?

Levá hemisféra je spojena s intuicí, uměním, emocemi,... Umožňuje nám vnímat, cítit, prožívat. Třeba to, že se zasmějeme vtipné historce, se spustí právě zde. Pravá mozková hemisféra je propojena s levou polovinou těla. Levá ruka je označována také jako "receptivní" (pravá je "projektivní"), to znamená, že nosíme-li na levé ruce léčivé kameny a amulety, dokážeme absorbovat jejich energii.

Náramky Kabbalah

Co je to Kabbalah?

Kabbalah znamená přijmout. Je to pradávné učení, které se snaží proniknout k samotné podstatě všeho a zaobírá se myšlenkami duchovní povahy. Náš svět a okolí, které nás obklopuje je zkoumáno ze všech možných úhlů a toto učení nám má dát odpovědi na elementární otázky života.

Jak poznáme Kabbalah náramek?

Náramek Kabbalah má vždy červenou barvu. Červená barva totiž chrání před uhranutím a tento náramek nás má právě před těmito negativními vlivy chránit. Obvykle se jedná o náramek z červené voskované či nevoskované stužky či šňůrky, který má posuvné zapínání, nebo zapínání na karabinku. Tento náramek bývá nejčastěji doplněn ještě o přívěsky, symboly, které podpoří jeho sílu.

Jaký je význam symbolů?

O symbolech jsme psali už v dřívějších článcích, například zde: Symbolika šperků, Strom života, nebo Co symbolizují tvary výrobků z kamenů.

Připomeneme si zde některé z nich:

  • Anděl a andělské křídlo

Anděl je symbolem ochrany, křídlo dává volnost, lehkost a svobodu. Má moc odnést vše zlé a přináší bezpečí a ochranu.

Náramky Kabbalah anděl a křídlo

  • Nekonečno

Nekonečno značí, že když něco končí, něco nového zase začíná. Jedná se tedy o stav či děj, který nikdy nekončí a nedá se změřit. 

Náramek Kabbalah nekonečno

  • Srdce

Srdce znamená lásku, obzvláště ve spojení s červenou barvou. V některých kulturách je znakem moudrosti a poznání.

Náramek Kabbalah srdce a EKG

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek