Dárky, které pod stromečkem potěší děti

Vánoční dárky pro ty nejmenší jsou pro nás dospělé ty nejkrásnější, když vidí radost v jejich očích. Třpytivé předměty mají rády už malá miminka a málo koho to opustí i ve starším věku. Šperky prostě patří na naše tělo. Nemusí to být "jen tak obyčejný" šperk, ale může znamenat něco víc.

Malým holčičkám necháváme píchnout uši už v útlém věku, abychom jim mohli vybrat nějaké krásné dětské náušničky. Dětem, kterým rostou bolestivě zoubky, mohou pomoci jantarové korálky proti bolesti zoubků. Jantar je proti bolesti a horečce velmi účinný a v kombinaci s dalšími minerály tak může pomoci i proti dalším neduhům, které děti trápí. Také dodají korálkům další barvy a jsou tak vhodné nejen pro děvčátka. Například jantarové korálky s akvamarínem nebo jadeitem, jsou super doplněk i pro malé chlapce.

Vánoční dárky pro miminka

Když se řekne šperk pro miminka, mnozí si představí dětské náušničky se zapínáním vepředu. Šperků pro děti je však víc. Zlaté křtící hodiny, na které je možné vygravírovat čas a datum narození miminka, jsou velmi krásným dárkem nejen ke křtinám, ale i k Vánocům či narozeninám. Slouží současně jako krásná památka. Jak jsme zmiňovali výše, miminkům budou slušet jantarové korálky, které navíc mohou pomoci proti nočnímu buzení miminka tím, že mu uleví od bolesti.

Zlaté náušnice pro miminka s českými granátyKřtící hodiny pro miminkaJantarové korálky pro miminkaJantarový náramek pro miminka

Dárky pod stromeček pro kluky

Chlapci ocení přívěsky se sportovní tématikou, jako například fotbalové míče, fotbalisty, hokejky a další. Cestovatelské přívěsky s motivy aut, letadel nebo vláčků také přijdou vhod. Pro milovníky zvířat máme v nabídce také medvídky, ještěrky, žabky, želvičky a jiné přívěsky se zvířátky.

Přívěsek modrý vrtulníkStříbrný přívěsek raketaStříbrný přívěsek papoušekStříbrný přívěsek auto

Třpytivé dárky pro holčičky

Malým slečnám budou slušet třpytivé šperky. Tady se můžete poohlédnout po krásných a zářivých dětských prstýncích. Dětské náhrdelníky a náramky na ruku. Pokud chcete celou soupravu náušnic a přívěsku, vyberte si z barevných souprav, které každou holčičku rozzáří nejen pod stromečkemPohádkový přívěsek jednorožec je naší žhavou vánoční novinkou, můžete jej zkombinovat také se stříbrnými náušnicemi s jednorožcem.

Dětský stříbrný prstýnek s růžovými zirkonyPohádkový přívěsek jednorožecStříbrné náušnice s barevnými kamínkyZářivá souprava s barevnými kamínky Swarovski

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek