Růženín

Země původu a výskyt: Brazílie, USA, Madagaskar, Keňa, Slovenská Republika - Banská Štiavnica, Česká Republika - Myšenec

Barva: Jak již z názvu vyplývá je charakteristický růžovou, červenooranžovou až růžovočervenou barvou.

Vlastnosti: Růženín je kamenem změny charakteru duše. Také je kamenem lásky a umění. Prohlubuje city, vášeň, něžnost, pomáhá osamělým, odhání neshody a hádky, zintenzivňuje smysly, vnímání a umělecké vlohy. Růženín je ochráncem srdce. Má na něj velmi silný, blahodárný vliv. Ochraňuje ho proti chorobám, různým poškozením, prodlužuje jeho životnost. Prohlubuje odhodlání zhubnout, stimuluje hubnutí a majiteli prohlubuje spokojenost s výsledkem hubnutí. Zlepšuje výkon a výdrž. Růženín se spojuje s láskou. Prohlubuje vnímavost smyslů vůči umění, podporuje citlivost. Vyvolává mírnost, něžnost a lásku. Je to kámen srdce a emocionálního ozdravení. Léčí zraněné city, pomáhá osamělým a opuštěným. Celkově posiluje organismus, je to ideální kámen pro nemocného člověka. Vnáší mír a harmonii do prostředí. Navozuje toleranci, vyrovnání se sebou samým a sebelásku, stejně jako lásku a otevřenost vůči ostatním. Ve vztazích posiluje partnerskou věrnost, ale pomáhá i najít štěstí v lásce. Považuje se za drahý kámen, z něhož se s oblibou tvoří dekorační předměty. Pomáhá při anorexii, neboť podporuje sebelásku a sebeúctu. Vnáší trpělivost do mezilidských vztahů a učí nás naslouchat i názorům odlišným od těch našich. Růženín je nejsilnějším kamenem, co se týče působení lásky, krásy a uzdravování. Ochraňuje nás nejen před vnitřní negativní energií - závistí, hrubostí, špínou i nenávistí.

Znamení zvěrokruhu: Býk, Váhy

Planeta: Venuše

Živel:  Země

Léčebné účinky: Zklidňuje a posiluje srdce, dává do rovnováhy činnost pohlavních orgánů. Pomáhá i při léčbě leukémie a anémie. Je vhodný při narození, pubertě, těhotenství, menopauze, výrazné duševní změně, při smrti i eutanázii. U starých lidí velmi dobře působí i na činnost mozku. Má preventivní účinek proti Alzheimerově chorobě, Parkinsonově nemoci, stařecké demenci. Zmenšuje vrásky a celkově potlačuje příznaky stárnutí. Pomáhá při bolestech hlavy, hlavně migrenózního typu. Potlačuje deprese, problémy hrdla, bolesti uší. Pomáhá z těla uvolňovat nadbytečné tekutiny a nečistoty. Pomáhá při úpalu a zmenšuje výskyt puchýřů na spálených místech. Příznivě působí na naše srdce, reguluje jeho činnost, pomáhá proti nespavosti, při léčení nemocí ženských i mužských pohlavních orgánů a při neplodnosti. Je také dobrým prostředkem neutralizujícím vliv elektromagnetického záření. Pomáhá čistit orgány těla. Posiluje vitalitu pohlavních orgánů a údajně zvyšuje plodnost hlavně u mužů. Podporuje činnost ledvin a nadledvinek po onemocněních. Pomáhá při dlouhodobé nemoci, psychosomatických poruchách a střevních onemocněních. Hojí popáleniny, puchýře a vyhlazuje pleť. Léčí infekce močové trubice. Odvádí z těla škodlivé látky a přebytečnou tekutinu. Je velmi vhodný pro děti.

Čištění: pod proudem vlažné vody

Nabíjení:  na nepřímém slunci

Růženínová srdce

Prsten růženín

Náramek růženín

Šperky a výrobky z růženínu najdete zde: růženín

Související produkty

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek