Pyrit surový - velký  

1 149 Kč s DPH


Dočasně nedostupné

1 149 Kč s DPH

Velký kousek přírodního pyritu. Každý kámen je originál, proto se mohoou jeho rozměry i hmotnost mírně lišit.


Registrační číslo: 01198

Variantu v této kombinaci bohužel nenabízíme.

Poštovné zdarma nad 2000,-Poštovné zdarma nad 2000,-

Pyrit surový - velký  

Minerály se těší velké oblibě nejen pro jejich dekorační vlastnosti, protože dobře vypadají v interiéru. Léčivé minerály také podporují psychiku a lidské zdraví, přinášejí úevu od mnoha obtíží.

Pyrit

Má silný očišťující účinek na tělo i duši, osvobozuje od úzkosti i strachu. Poskytuje nám dostatek energie k překonání vzniklých problémů a nové životní naděje. Podporuje schopnost koncentrace i vidět „dál“ a „hlouběji“ než obvykle.
Léčební využití: posiluje imunitní i regenerační schopnosti organismu a zmírňuje chronické bolesti. Má příznivý vliv na krev a krevní oběh, pročišťuje dýchací cesty a zvyšuje efektivnost dýchání. Harmonizuje součinnost vnitřních orgánů a dbá na soulad mezi svalstvem a kostrou. Odstraňuje duševní i tělesné blokády, únavu, vyčerpání, bolesti hlavy, poruchy spánku. Posiluje imunitní systém, je schopen upravovat činnost slinivky břišní.
Zlepšuje paměť a schopnost vyvolávat vzpomínky. Zejména krychlový pyrit rozvíjí a uspořádává duševní schopnosti. Uvádí do rovnováhy instinkt s intuicí a kreativitu se schopností analýzy. V citovém životě pomáhá železný pyrit proti melancholii a hlubokému zoufalství. Na tělesné úrovni zvyšuje energii a překonává únavu a vyčerpanost. Brání prosakování energie z fyzického těla a z aury. Železný pyrit zvyšuje okysličování krve a posiluje oběhový systém. Jedná se o ideální kámen k léčení, který působí velice rychle a odhaluje zdroje nerovnováhy. Zvlášť užitečný je při odhalování kořenů karmické a psychosomatické nevyrovnanosti.
Léčebné využití: Železný pyrit působí blahodárně na kosti a podporuje tvorbu buněk. Napravuje poškození DNA, vyrovnává úroveň meridiánů a pomáhá při poruchách spánku vyvolaných problémy se zažíváním. Posiluje trávicí trakt a neutralizuje pozřené jedy. Příznivě ovlivňuje oběhový a respirační systém. Zvyšuje okysličování krve. Železný pyrit blahodárně působí na plíce, potlačuje astma a bronchitidu. Umístění: Umístěte ve váčku na krk nebo pod polštář.  
Barva: Zlatá, hnědá
Země původu: Peru, Chile, Velká Británie
Znamení zvěrokruhu: Lev
Planeta: Mars
Živel: Oheň

Vlastnosti produktu

Minerál Pyrit
Znamení zvěrokruhu Lev
Hmotnost 390 g
Barva Zlatá
Rozměr kamene 9 x 7 cm
Naleziště Peru

Recenze od našich zákazníků

95% zákazníků doporučuje podle dotazníku spokojenosti za posledních 90 dní.

Další recenze od zákazníků

Online platby kartou

Rychlé a zabezpečené
platby online

E-mail pro zákazníky

info@aranys.cz
(po-pá 8-16)

Linka pro zákazníky

+420 736 119 910
(po-pá 8-16)

Garance kvality a spokojenosti

potvrzená 
Puncovním úřadem

Zpět na začátek